Matintag, kosttillskott osv..

2013-09-11 13:02:17 Kost
» Kommentarer(0) «


Fick en frågan från en tjej om hur mina intag av mat, kosttillskott osv ser ut om dagarna. Detta varierar såklart beroende på hur mycket / lite jag tränar och även vad jag tränar, men just nu ser mitt liv ut som följande (när det kommer till denna del): 
 
Mat
Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag - varje dag! Det jobbigaste intaget för mig om dagarna är frukosten. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska men ser nu för tiden till att jag äter någon form av frukost innan två timmar från det jag går upp på morgonen. Vare sig det är en liten skål med fil, flingor, banan eller en knäckemacka med keso / avokado. Bara jag får någonting i magen att grunda dagen på. Jag ser sedan till att under lunch och middag äta en del protein, två delar grönsaker och en del bönor / Couscous / bulgur. Just nu har jag tagit bort alla snabba kolhydrater för att rensa kroppen, men sedan äter jag även detta på tallriken men i mindre portioner än vad jag normalt sätt skulle äta. Mina mellanmål består oftast av en proteinbars eller en frukost.
 
Kosttillskott
Varje dag tar jag mina piller i min lilla ask. I den innehåller det vitaminer och andra tillskott som är bra för min kropp. Dagligen äter jag just nu;
- 1 tablett b vitamin
- 2 tabletter c vitamin
- 1 tablett d vitamin
- 1 tablett folsyra
Just nu äter jag även heat a.m och heat p.m från fitnessguru som jag testar. Dessa innefattar inte mitt normala intag annars men som sagt, testar dem för att se om de fungerar eller ej.. Det är alltså tabletter som tas för att hjälpa kroppen på traven att gå ner i vikt. De i sig går man inte ner utav men de hjälper en att bränna mer oavsett aktivitet du gör under dagens gång. Det är fortfarande A och O att tänka rätt när det kommer till mat i första hand samt att röra på sig regelbundet.
 
Övrigt
I övrigt så dricker jag även proteinpulver ihop med träning. Använder mig av en portion one whey 30 gram efter varje powerwalk och så även efter varje styrkepass. Skall dock övergå till one whey isolate efter styrkepassen framöver. Dessa innehåller nämligen 0% fett, 0% kolhydrater och är helt fri från laktos. Dessutom dricker jag även en Celsius innan varje träningspass för att komma åt maximal ork.
 
Ser även till att dricka mycket vatten under dagarna. Minimum jag satt på mig själv är att dricka åtminstone 2 1/2 liter per dag, någonting som går alldeles utmärkt än så länge. Inget intag av godis görs längre och jag har även slutat med mjölk och socker i både kaffe och te.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback