Invägning vecka 2: 77,3 kg (omgång två)

2013-09-16 21:03:18 Invägningar
» Kommentarer(0) «



ViktStartvikt (innan förlossning): 100,0 kiloStartvikt vid omgång två: 80,3 kiloNuvarande vikt: 77,3 kiloViktnedgång sedan graviditeten: 22,7 kiloViktnedgång sedan viktstart (13.05.06 86,7kg): 9,4 kiloViktnedgång sedan startvikt vid omgång två (13-09-02 80,3kg): 3,0 kiloKvar till målvikt (69 kilo): 8,3 kilo  

Mått(mina startmått 13.05.06 när jag första gången mätte)Överarm: 29 cm (31 cm)Under bröst: 80 cm (87 cm)Midja: 82 cm (94 cm)Buk: 98 cm (111 cm)Rumpa: 106 cm (113 cm)Lår: 61 cm (65 cm)  

Kommentar: jihooooo! Lyckades även denna vecka prestera. Minus 1,3 kilo denna vecka. Det går bra nu! Och jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Att det är jag som åstadkommer detta. Att det bara är jag som tar mig till ett hälsosammare liv med mer energi och glädje. Snart, snart kommer jag komma i mina gamla kläder igen och de kommer sitta fint. Inte perfekt som innan barnen, men fint på min mammakropp. Jag är stolt över mig själv! Och det kan bara bli bättre härifrån dessutom.

Har dessutom bara 2,3 kilo kvar till mitt första delmål som är den 21.a oktober. Med andra ord om fem veckor. Detta borde jag klara av! Och når jag målet innan dess så kör jag sedan bara på och hoppas på att väga så lite som möjligt tills dess, men 75 kilo är målet!

En regnig morgon powerwalk - check!

2013-09-16 11:31:37 Träning
» Kommentarer(0) «


Har verkligen kommit underfund och igång med morgon powerwalksen efter dagislämning om morgnarna nu. Hur skönt som helst att börja dagen på detta sätt. Idag hann jag med 5.5 kilometer innan klockan slog dags för hemgång för att även hinna med dagens squats innan minstingens medicinering. Förhoppningsvis står det även en powerwalk på 60 minuter på kvällens schema också innan denna veckas vägning och mätning. Så bara den blir av kan jag skriva upp ytterligare 6-7 kilometer denna måndag. Underbar start på veckan i sådant fall! 
 
Har verkligen blivit beroende av dessa powerwalks. Så himla sköna. Får rensa skallen lite samtidigt som jag numera börjar flyga fram på gatorna - med eller utan barnvagn framför mig. Liljorna måste ju börja rinna av lite tycker jag. Åtminstone borde jag se resultat på centimetrarna inom de kommande veckorna om träningen fortsätter på detta sätt.

Designa min egna kalender / almanacka

2013-09-15 14:58:13 Tankar
» Kommentarer(0) «


 
 
 
Jag behöver snart skaffa mig en ny kalender. Denna gång tänkte jag att det skulle finnas plats även för mina träningspass, invägningar osv. men det verkar tydligen inte finnas utan då måste man köpa två olika kalendrar. No way! Jag vill ha allt i ett och samma, så letade och fann Simplified Planner. Du designar ihop ditt egna innehåll i din kalenderpärm. Perfekt tänkte jag! Men nej. Dessa finns ännu bara i USA och är dessutom slutsålda så i sådant fall måste jag vänta till november månad då de nya utformningarna av pärmarna kommer ut. Nope. Jag har inte tålamodet till detta så har tänkt igenom detta nu. Det blir helt enkelt till att ta fram datorn och börja använda photoshop. Här får det helt enkelt bli till att designa min egna kalender. Kanske tar någon vecka att få klart detta med tanke på allt annat man skall hinna med i vardagen också men det får helt enkelt ta sin tid. 
 
Pärm blir till att köpa på söndag nästa vecka då vi skall in till stan. Bookbinders design har enkla, fina och lagom stora pärmar (170 x 200) samt även lite tillbehör. Men nu kommer då det kluriga; vad behöver jag i min kalender / almanacka förutom en veckoplanerare som är grundstarten till denna?!
 
• veckoplanerare
• veckans träning, invägning och centimeter
• telefonnummer
• notes
• att-göra-lista

Spänd inför morgondagen

2013-09-15 12:06:35 Tankar
» Kommentarer(0) «


Känner mig riktigt spänd inför morgondagens vägning. Med tanke på den gångna veckans träning skännes det som att ett minus på 1-2 kg borde ha skett, men kan lika gärna bara pyttelite på grund av byggd muskelmassa och för lite vila. Återstår iallafall att se men ack så spänd och nervös jag är inför morgondagens vägning. 1 1/2 dygn kvar sedan skall jag upp på vågen igen för sanningens ögonblick.
 
Hoppas och håller tummarna för -1kg iallafall.
Vore åtminstone inte fel om centimetrarna sjunde visa några minus denna vecka. Lite mindre rumpa midja och buk skulle väga upp om det enbart skulle vara -0.5kg på vågen eller till och med mindre. Aaah. Blir tokig på detta! Kan det inte bara bli måndag kväll på en gång! Men men.. Först 5-10 km powerwalk under morgondagen. Hoppas på art hinna med två rundor. En efter dagislämning och en på kvällen, bara inget oväntat händer..

Vecka 2 (omgång 2)

2013-09-15 11:59:38 Veckans träning
» Kommentarer(0) «


Måndag: powerwalk 6.9 km
Tisdag: powerwalk 6.6 km
Onsdag: powerwalk 5.9 km + powerwalk 5.3 km + styrketräning ben och mage 60 min + squats 50 st
Torsdag: powerwalk 6.7 km + powerwalk 4.8 km + styrketräning rumpa och mage 45 min + squats 55 st
Fredag: powerwalk 5.1 km + squats 60 st
Lördag: powerwalk 5.6 km + styrketräning ben och rumpa 40 min 
Söndag: VILODAG (squats 70 st)
 
 
Kommentar: Herregud vilken vecka. Såhär borde varje vecka se ut och det är exakt vad jag kommer att sträva efter. Idag är det vilodag för denna mamman och det är precis vad min kropp behöver känner jag, men det tar emot att bara vila en hel dag. Inte alls vad jag känner för. Skulle hellre kasta på mig träningskläderna och ta emigrera en sväng till gymmet eller en timmes powerwalk, men men, kroppen behöver få vila någon gång också för att orka med så idag blir det bara lite squats gjorda samt en del städning här hemma. Hade tänk vi skulle ta en långpromenad i lugnt tempo men himlen verkar inte riktigt vilja samma sak. Sitter istället och väntar på spöregnet jag ser runt omkring oss,
 
En kopp kaffe skall avnjutas nu och sedan åker dammsugaren fram. 

Jeans!

2013-09-13 14:59:14 Mina mål
» Kommentarer(0) «


 
Jag vet inte när jag gick i ett par jeans sist, men nog var det länge sedan. Långt innan vi fick B så skulle chansa på 5 år sedan ca. Inte klokt! Men nu börjar jag känna ett sug efter ett par jeans till hösten/vintern. Dock känns det onödigt att köpa ett par när jag fortfarande har så många kilon kvar som jag jobbar med att få bort, men hittade nu dessa. Riktigt snygga och enbart 249:- på H&M. Precis den stil på jeans som jag tycker om fast dessa då i ett billigt märke. Perfekt! Dessa skall jag köpa mig till hösten/vintern nu om jag lyckas gå ner till 75 kg, vilket inte borde vara helt omöjligt att göra. 
 
Någonting annat som jag också märkt att jag behöver köpa nytt av inom en snar framtid är underkläder. Både bh.ar och trosor gatomter tomt om i min garderob, men framför allt så behövs ett gäng trosor, det är ett som är säkert. Någon som har tips på några sköna i bra kvalité?
 
 

Vilotorsdag blev allt annat än vilodag

2013-09-12 19:22:01 Träning
» Kommentarer(0) «


Idag har jag egentligen en vilodag i planeringen men nej, denna torsdag blev allt annat ifrån någon vilodag. Började dagen med en powerwalk direkt efter jag lämnade B på dagis. Perfekt att gå en sväng då. Man är redan ute och har allt med sig som man måste och lagom vid den tiden brukar J vara något trött och jag något irriterad efter X antal timmars skrik, så ja. En powerwalk på 6.7 km blev gjord då sedan har jag faktiskt även varit ute på ytterligare en powerwalk under dagen på 4.8 km samt att jag lyckades få till 45 minuter på gymmet också då rumpa och mage fick sig en ordentlig genomkörare. Underbar dag med andra ord när det kommer till träningssyfte. 
 
Imorgon står egentligen gym på schemat men det blir flyttat till lördag av personliga skäl så kör vi fredagsmys här hemma imorgon istället. Om vädret tillåter så tar jag nog dock barnen i vagnen under en powerwalk på en timma eller något. Vore inte fel iallafall. Får se hur morgondagen blir, men är grymt nöjd med denna torsdag iallafall.
 
69 kg ; here I'll come!

Matintag, kosttillskott osv..

2013-09-11 13:02:17 Kost
» Kommentarer(0) «


Fick en frågan från en tjej om hur mina intag av mat, kosttillskott osv ser ut om dagarna. Detta varierar såklart beroende på hur mycket / lite jag tränar och även vad jag tränar, men just nu ser mitt liv ut som följande (när det kommer till denna del): 
 
Mat
Jag äter frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag - varje dag! Det jobbigaste intaget för mig om dagarna är frukosten. Jag har aldrig varit någon frukostmänniska men ser nu för tiden till att jag äter någon form av frukost innan två timmar från det jag går upp på morgonen. Vare sig det är en liten skål med fil, flingor, banan eller en knäckemacka med keso / avokado. Bara jag får någonting i magen att grunda dagen på. Jag ser sedan till att under lunch och middag äta en del protein, två delar grönsaker och en del bönor / Couscous / bulgur. Just nu har jag tagit bort alla snabba kolhydrater för att rensa kroppen, men sedan äter jag även detta på tallriken men i mindre portioner än vad jag normalt sätt skulle äta. Mina mellanmål består oftast av en proteinbars eller en frukost.
 
Kosttillskott
Varje dag tar jag mina piller i min lilla ask. I den innehåller det vitaminer och andra tillskott som är bra för min kropp. Dagligen äter jag just nu;
- 1 tablett b vitamin
- 2 tabletter c vitamin
- 1 tablett d vitamin
- 1 tablett folsyra
Just nu äter jag även heat a.m och heat p.m från fitnessguru som jag testar. Dessa innefattar inte mitt normala intag annars men som sagt, testar dem för att se om de fungerar eller ej.. Det är alltså tabletter som tas för att hjälpa kroppen på traven att gå ner i vikt. De i sig går man inte ner utav men de hjälper en att bränna mer oavsett aktivitet du gör under dagens gång. Det är fortfarande A och O att tänka rätt när det kommer till mat i första hand samt att röra på sig regelbundet.
 
Övrigt
I övrigt så dricker jag även proteinpulver ihop med träning. Använder mig av en portion one whey 30 gram efter varje powerwalk och så även efter varje styrkepass. Skall dock övergå till one whey isolate efter styrkepassen framöver. Dessa innehåller nämligen 0% fett, 0% kolhydrater och är helt fri från laktos. Dessutom dricker jag även en Celsius innan varje träningspass för att komma åt maximal ork.
 
Ser även till att dricka mycket vatten under dagarna. Minimum jag satt på mig själv är att dricka åtminstone 2 1/2 liter per dag, någonting som går alldeles utmärkt än så länge. Inget intag av godis görs längre och jag har även slutat med mjölk och socker i både kaffe och te.

Squats challange

2013-09-11 10:25:35 Tankar
» Kommentarer(0) «


 
 
Nu tänkte denna mamman skaffa sig lite rumpa.
Har hört många som kört denna challange och faktiskt varit riktigt nöjda, och ja, vad har jag att förlora på att testa?! Så från och med idag börjar jag på denna 30 dagars challange och det skall bli riktigt spännande och se / känna om det gör någon skillnad. Redan gjort dagens 50 stycken och ja, nog kändes dem, speciellt de sista tio - femton stycken och speciellt eftersom jag precis hade varit ute på en powerwalk på 5.9 kilometer också. 
 
Har även funderingar på att om jag känner att dessa gynnar mig så fortsätter jag vidare sedan efter dessa 30 dagar har gått. Antingen med att bygga på i samma tempo eller att fortsätta med de 250 stycken som man sedan slutar med efter dessa dagar är slut. Får se hur jag gör, men först får vi se om det är någonting för mig över huvud taget..
 
 
Fler som testat eller är mitt uppe i detta och kan säga vad de tycker?
 

Smartshake

2013-09-09 21:51:32 Träningskläder
» Kommentarer(0) «


 
Lyckades varva några "vänner" på hemsidan så jag fick faktiskt denna smartshake för endast 50:- inkl. frakt. Kunde absolut inte motstå den längre då för den summan. 99:- i vanliga fall är verkligen inte heller dyrt men 50:- var ju ännu bättre. Speciellt för en mamma som inte har alla pengar i världen att lägga på sig själv.
 
Denna gång fick det bli denna snygga blå (Ja, jag älskar blått!). Älskar den faktiskt så pass mycket att jag tänkte jag skulle köpa en till med tiden sedan så jag har åtminstonde två stycken. Då skulle jag kunna ha en i min handväska till vardags och en till träning. Det roliga med dem är ju att man kan mixa och matcha lite som man vill ju fler man har, men grekfantast som jag är så tänkte jag faktiskt köpa mig en vit vid nästa tillfälle så dem både är blåvita. Perfekt om ni frågar mig! hehe. 
 
Får plats med både dryck, tabletter / snacks samt proteinpulver. Allt man verkligen behöver när man är iväg och tränar. Någon har tänkt till här. Underbart att se! Synd bara att det inte var en själv som kom underund med det. Kunde man tjänat en hacka!

One heat

2013-09-09 21:45:12 Tankar
» Kommentarer(0) «


Ingen hemlighet att jag älskar fitnessguru.com
Deras proteinpulver och bars är helt gudonliga och jag känner att de gör skillad och med dem får jag i mig det protein som jag behöver när jag tränar gentemot om jag skulle behöva äta allt det i samma mängd. 
 
Nu skall jag testa deras One heat A.M och One heat P.M vilket är viktnedgångstabletter. De skall öka förbränningen i kroppen maximalt - dygnet runt. Om det funkar? Ja, det är bara att återstå och se. Självklart gäller det fortfarande att äta rätt; frukost, lunch, middag och mellanmål samt i en varierad kost som är bra för din kropp. Några dieter är ingenting för mig. Jag äter precis som alla andra men väljer bort det "godare" ibland och ersätter med något lite nyttigare. Ingen förlust för min del precis. Jag gillar det jag äter när jag vet att det är sunt och bra för min kropp. Skippar gärna pommes, goda såser osv och lär mig tycka om linser, bönor och så vidare. 
 
Hur som helst så är jag spänd på att få testa dessa så jag längtar redan till morgondagen då dessa är införda i mitt dagliga intag av tabletter. Utlåtelse kommer när de är slut om ett par veckor så får vi se då hur allt har gått. förhoppningsvis sätter dem ytterligare lite fart på min kropp ihop med mina nya kostvanor och all träning.
 
Någon av er som testat dessa?
Vad tyckte / tycker ni om dem i sådant fall? Ris och ros!
 

Nike free run

2013-09-09 21:35:09 Träningskläder
» Kommentarer(0) «


 
Häromdagen fick det bli ett par nya inneskor till gymmet. Jag har ju använt mina tilll mina powerwalks ute nu under våren och nu när jag startat igen så några inneskor till gymmet äger jag inte längre. Eller skall jag säga ägde, för nu är dessa skönheter ovan beställda och betalda. Nu väntas det bara hem och sedan skall de tränas in. Älskar dem! Och satsade på ett par i färg denna gång istället för vanliga svarta som jag redan har. Blåa fick det självklart bli och jag rekommenderara alla att testa dessa om ni inte redan gjort det. Dem är underbara! Och personligen så gillar jag herrmodellen bättre så ni tjejer; testa både och. Gillar ni inte dammodellen så testa killarnas. Tycker de är mycket skönare och sitter gudomligt! 
 
Det kommer helt klart bli fler av dessa i framtiden för min del. Älskar att gå i träningsskor och använder dem till största del när jag är ute. Nästa gång får det bli ett par röda tror jag, men nu väntas dessa hem först!
 
 
1.100 - 1.200:- kostar dem i butik, man jag rekommenderar er att gå till bukten och testa dem. Skriv ner modell, längd och storlek. Gå sedan hem och klicka in på DENNA hemsida och beställ därifrån istället. 54% billigare så ni får två par till priset av ett i butik. Bara ett tips!
 

Invägning vecka 1: 78,5 kg (omgång två)

2013-09-09 21:25:52 Invägningar
» Kommentarer(0) «


 
 
Vikt
Startvikt (innan förlossning): 100,0 kilo
Startvikt vid omgång två: 80,3 kilo
Nuvarande vikt: 78,5 kilo
Viktnedgång sedan graviditeten: 21,5 kilo
Viktnedgång sedan viktstart (13.05.06 86,7kg): 8,2 kilo
Viktnedgång sedan startvikt vid omgång två (13-09-02 80,3kg): 1,8 kilo
Kvar till målvikt (69 kilo): 9,5 kilo
 
 
Mått
(mina startmått 13.05.06 när jag första gången mätte)
Överarm: 29 cm (31 cm)
Under bröst: 81 cm (87 cm)
Midja: 84 cm (94 cm)
Buk: 99 cm (111 cm)
Rumpa: 107 cm (113 cm)
Lår: 62 cm (65 cm)
 
 
Kommentar: Måste medge att jag är grymt nöjd och stolt över mig själv att jag lyckades gå ner hela 1,8 kilo denna vecka. För mig är det riktigt bra siffror oavsett men såhär första veckan vid omgång nummer två på denna viktresa så är det en enorm sporre, även om jag ändå skulle stå i och kämpa på bästa möjliga sätt, men detta gör mitt delmål mycket närmre och enklare att kanske klara av. Skulle betyda så himla mycket att faktiskt klara av det utan problem. 
 
Även tänkt mycket denna vecka. Jobbigt att vara ifrån familjen den timmen / timmarna som jag går och tränar men jag vet att jag blir en bättre mamma om jag får lite tid för mig själv och jag gör detta för min familjs skull. Skaffar mig bättre självförtroende och en bättre kondition så jag orkar leka mer med tiden. En glad mamma är väl en bra mamma?! brukar dem ju säga. Känner bara på denna veckan att jag har mer energi och känner mig piggare och gladare. Träning har verkligen blivit en del av mig och min vardag. Skulle aldrig klara mig utan den längre. En Michaela utan träning är ingen Michaela till 100%. Kan verkligen inte förstå hur jag kunde avsky träning så i yngre dar. Förstå vad mycket träning och energi jag har missat under denna tid. Hemskt! Men men, idag är den en del av mig och jag fullkomligt älskar den. Kul också att jag även hittat styrketräning som någonting roligt och intressant. Det hjälper mig både med viktnedgången, muskelmassan som skall byggas samt att hela kroppen får en snyggare, bättre och mer varierad träning och utformning. En kropp jag om en tid kan känna mig stolt över. Vore inte fel!

Vecka 1 (omgång 2)

2013-09-08 19:32:00 Veckans träning
» Kommentarer(0) «


Måndag: vilodag (hade inte kommit igång med träningen igen än)
Tisdag: powerwalk 6.0 km
Onsdag: powerwalk 7.4 km + styrketräning ben 50 min
Torsdag: vilodag (promenad 2.6 km)
Fredag: powerwalk 5.0 km + styrketräning mage och rumpa 55 min
Lördag: powerwalk 6.5 km
Söndag: vilodag (55 min familjegympa med Benjamin)
 
 
Kommentar: helt klart nöjd med denna veckans träning för att vara första gången nu på omgång nummer två sedan ett långt uppehåll på X antal veckors tid. Kämpandes är igång igen och ja. Flåset är borta och styrkan man en gång hade likaså, men motivationen är det absolut inget fel på. Ser både fram emot morgondagens vägning samtidigt som jag fasar den. Tänk om jag inte ens gått ner 0.2 kg?! Har ju ändå kämpat på rätt så bra i flås och tyngd denna vecka så känner att det borde ge något resultat iallafall. Hade varit motiverande om inte annat! Behöver ju ändå gå ner ca 0.75 kg i veckan om jag skall nå mitt första delmål till Oktober och det skulle jag verkligen vilja så jag kan köpa mig ett par leggins i en storlek mindre när vi åker iväg på dop! Lite fräschare än idag skulle jag gärna se ut då.

Vilodag deluxe

2013-09-08 13:17:33 Träning
» Kommentarer(0) «


Upp skapligt imorse och sedan iväg vid 09.30 till gymmet för lite familjegympa med Benjamin. Han uppskattade det verkligen och var helt slut och svettig efteråt. vridande honom även styrkerummet samt motionsrummet så nu vet han var mor sin tar vägen när hon säger att hon ska iväg och träna. 
 
Resterande av denna dag har och fortsätter att bli en vilodag deluxe. Mensvärk från helvetet och i samband med det även, frossa och huvudvärk. Nej. Lilla paddan och myspys med familjen är vad denna dag ger mig. Inte fy skam! Men längtar redan till morgondagens powerwalk

Improviserade ihop lite nyttigt bröd

2013-09-07 10:02:00 Kost
» Kommentarer(0) «


Blev lite less på knäckebröd igår, så imorse när jag ändå var tvungen att gå upp för tvättstugans skull så passade japågå att ta med Benjamin ut i kölet och improvicerade ihop lite nyttigt frukostbröd. Riktigt gott blev det också, så testa om ni vill. Receptet kommer här nedan:
 
 
Michaelas frukostbröd
 
Ingredienser
- 2 dl fiber havregryn 
- 5 dl grahamsmjöl 
- 1 dl frön (jag använde en blandning av linfrön och solrosfrön)
- ett rivet äpple 
- 2 msk flytande honung
- 3 dl russin
- 2 tsk bikarbonat
- en nypa flingsalt
- 5 dl naturell yoghurt
- 1/2 - 1 dl kallt vatten
 
Till garnering
- 2 msk kokosflingor
- 2 msk solrosflingor
 
Gör så här
Blanda ihop alla torra ingredienserna. Riv sedan äpplet och ha i. Tillsätt därefter honungen, yoghurten och vattnet. sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en brödform och täck med bakplåtspapper. Klicka sedan i smeten och garnera med kokos och solrosfrön. Låt stå i ugnen i 45-60 min.
 
Tips!
Det går självklart att byta ut solrosfröna och kokosflingorna mot något annat som ni behagar. Är ni som min, allergiska mot äpplen, päron osv. så hoppa över dem eller om ni tål kokta. Riv, koka och ha sedan i. Det gjorde jag och fungerade jättebra!
 
 
> Uppdatering!
Har nu även testat att göra detta recept med ett tärnat päron samt en tärnat nektarin och ja, det blev mycket gott!

Nytt delmål numer 1

2013-09-05 10:28:56 Mina mål
» Kommentarer(0) «


Så. Nu är ett första delmål bestämt och satt!
 
I måndags vägde jag mig in på 80.3 kilo. ALLDELES för mycket. Den 25 oktober har vi preliminärt en resa till Göteborg bokad, lite beroende på hur livet ser ut såklart men då är det nämligen dags för pojkarnas yngsta kusin att döpas och tills dess skulle jag gärna vara lite smalare och fräschare, så detta får bli mitt delmål: vid invägning måndagen innan vi åker, med andra ord den 21 oktober så vill jag gärna ha gått ner från 80.3 kg till 75.0 kg. En viktminskning med 5.3 kg och det är lite drygt sju veckor dit så det skulle innebära en viktminskning i snitt på 0.8 kg i veckan. Någonting som jag känner att jag kan klara av med en jäkla anamma, rätt kost och träning Även om det är ganska så stora summor. Även med hjälp av kärlek, tid och förståelse från sambon och barnen med såklart. Benjamin var lite frågsatt till att jag skulle gå utan honom både igår och i förrgår kväll men nu har han märkt att jag är hemma igen lagom till att natta honom och det är det viktigaste för honom tror jag..
 
 
Tror ni att jag kan klara det? 
Jag känner mig relativt positiv till att klara detta. Tänk positivt och agera! Right?!
 

Gymkort

2013-09-05 10:00:47 Träning
» Kommentarer(0) «


 
Igår tog jag mig en powerwalk på morgonen efter jag lämnat Benjamin på dagis till gymmet där jag mötte upp sambo då vi skulle iväg på möte, men ingen vi åkte så gick jag in och betalade för ett nytt år, så nu har jag gymkort att utnyttja till och med den 4 september 2014. Jihoo!! Och gissa om det skall utnyttjas till MAX! Så som jag har saknat det stället. Blev faktiskt så sugen så jag satte träningsplaneringen igång på en gång. Gym redan igårkväl. Underbart var det men hej, vilken kondis jag har - INTE!! Allt jag kämpade för förut 
är helt borta. Får börja om på ruta ett igen, men det gör jag så gärna vet vart allt slit leder och dit skall jag. Dags att sätta mig ner snart och rakna ut något vettigt, bra och realistiskt delmål nummer ett. 

I'm back!

2013-09-05 09:35:51 Träning
» Kommentarer(0) «


Även om allt fortfarande är sjukt jobbigt så är jag nu tillbaka till träningen igen och min vikterna nr 2 har börjat. Under dessa månader som jag var borta så lyckades jag först gå ner några kilon, dessa på grund av oro, stress och ingen mat men när det började lägga sig och blev mer stabilt igen och matintaget blev bättre igen så lade jag på mig dessa kilon igen + några till. Vägrade in mig på 80.3 kilo i början av denna vecka och hoppas nu på att resan till mina 69 kilo i målvikt på Jonathans ettårsdag skall gå i mål.
 
Planeringen för min träning framöver blev som denna:
(preliminär. Ändras såklart om någonting händer eller de helger vi åker iväg för lite hjälp med avlastning)
Måndag: powerwalk
Tisdag: powerwalk
Onsdag: gym 18.00 - 20.00 
Torsdag: VILODAG
Fredag: gym 18.00 - 20.00
Lördag: powerwalk
Söndag: VILODAG
 
Sålänge det är fint väder ute fortfarande kommekakan använda min två timmar på onsdagar och fredagar till att även ta en powerwalk till och från gymmet också. Detta innebär att ca 40 minuter av de två timmarna per gång går till detta. senare kommer jag börja ta bilen dit och då blir det mer tid till själva styrketräningen.
Oavsett vad så är jag glad att vara tillbaka med träningen igen och jag hoppas att den kan ge mig samma glädje, styrka och energi som den gav mig innan. Jag behöver den verkligen för att orka med vardagen och allt vad den innebär.
 
Wish me good luck!