Den bjuder jag på

2013-05-31 08:32:22 Foton
» Kommentarer(0) «


 
Till vänster är i slutet av april, bara en vecka eller något efter Benjamins födelse  |  Till höger är i början av april året senare
 
Tänkte att jag skulle visa er förra viktnedgången som jag lyckades med. Som ni ser så lyckades jag väldigt bra den gången så jag hoppas på att kunna lyckas minst lika bra denna gång! Jag vet att de är lite missvisande då den vänsta är en close up bild medans den högra visar hela kroppen men jag hittade ingen helbild från 2011. Dock tycker jag ändå att det syns mycket väl vilken skillnad det är. Titta bara över brösten och axlarna. Kan ju meddela att hela kroppen var i samma size. Ca 40 kg skillnad mellan bilderna.
 
Under förra viktnedgången så gjorde jag ingenting under de första nio månaderna utan började först träna / röra på mig när jag slutade att amma Benjamin. Fram tills dess så hade jag gått ner ungefär hälften av de 39,5 kg som jag lyckades lägga på mig under den graviditeten och lyckades med detta resultat trot allt på ett års tid. Denna gång började jag att träna / röra på mig redan efter tre veckor och är just nu igång och kämpar. Har som de flesta av er vet ett mål på 69kg till Jonathans ettårsdag. Allt innan dess är ett stort plus men just nu tar jag bara en dag i taget och ser fram emot varje måndag då det är vägning och mätning och hoppas varje gång på lite skillnad. Skall bli intressant och se hur jag ser ut om ca 10 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback